Ερυθρού Σταυρού 1, Καβάλα
2513010822
6973750669
Menu
Close

Προφίλ

Η Σχολή Οδηγών «Φίλιππος»


βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας, στην οδό Ερυθρού Σταυρού 1,στην κεντρική αγορά της πόλης.

Ιδιοκτήτης Και Υπεύθυνος Της Σχολής Οδηγών Είναι Ο Φιλιππίδης Φίλιππος

Η σχολή μας αποτελεί ένα αξιόπιστο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Στόχος μας είναι η σύγχρονη, ευχάριστη και υπεύθυνη εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών.

Το Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης ( ΚΕΘΕΥΟ)της σχολής μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα εκμάθησης, και τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα, ώστε ο μαθητής να εντρυφήσει στην ουσία της θεωρίας αλλά και να βοηθηθεί στο να την κατανοήσει.Έχοντας ως προτεραιότητα την άρτια εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών, η σχολή οδηγών «Φίλιππος» διαθέτει καινούρια, και σε άριστη κατάσταση, οχήματα για την έκδοση διπλωμάτων. Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές, ώστε ο οδηγός να ενταχθεί ομαλά σε όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δημιουργία σωστών και υπεύθυνων οδηγών, που οδηγούν με ασφάλεια προς τους γύρω τους και τον εαυτό τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η επιτυχία στις εξετάσεις είναι εγγυημένη.Η σχολή μας αναλαμβάνει, επίσης, οποιαδήποτε διεκπεραίωση άδειας οδήγησης και αυτοκινητιστικής υπόθεσης εξασφαλίζοντας τη σωστή, γρήγορη και οικονομική εξυπηρέτησή σας.

center-image

Θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας?

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ


Αποτελείται από οχήματα τελευταίας τεχνολογίας.
2 Comments
 • Richardiroms
  October 9, 2019 at 10:39 am

  Κυρία(ε),

  Το Αct-In είναι ο τόπος για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα και την πρόοδο που σχετίζονται με τη φιλανθρωπία στη χώρα μας στο διαδίκτυο & στο f/b. Θα δημοσιεύουμε τις δικές μας ενημερώσεις, τις εξελίξεις στον χώρο αυτό, νέα, ιδέες σας και πολλά άλλα.

  Γιά να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτίο παρακαλούμε εγγραφείτε στη φόρμα του δικτυακού μας τόπου
  https://act-in.eu/εγγραφη
  Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και ενέργειες, για αυτό θα μας βοηθούσε πολύ να κοινοποιήσετε το email αυτό στους συνεργάτες & γνωστούς σας.

  Φιλικά
  Act In

 • Tracynouby
  November 25, 2019 at 6:12 am

  Γεια.

  Όπου μπορώ να κατεβάσετε XEvil δωρεάν στην ιστοσελίδα σας;
  Πήρα πληροφορίες από την υποστήριξή σας. XEvil είναι πραγματικά το καλύτερο πρόγραμμα για την επίλυση captcha, αλλά χρειάζομαι την τελευταία έκδοση του.

  Χάρη.

Post Your Comment